Welkom op de website:

DE site die een foto van uw huis nog meer uitstraling geeft door middel van een rieten dak. Deze service kost slechts euro 60,50 per bewerkte foto incl. 21% btw.

Rieten daken zijn ongekend populair. Het geeft uw woning een compleet andere en warmere uitstraling en het is een milieuvriendelijke dakbedekking; ook dit is voor veel klanten een goede reden om voor riet te kiezen.

Ook is een rieten dak niet meer zo brandgevaarlijk door het toepassen van een gesloten dakconstructie. De buitenzijde van een rieten dak kan brandvertragend behandeld worden of er kan een sprinklerinstallatie geplaatst worden. Hierdoor kan bijna overal een vergunning verkregen worden voor een rieten dak en is de verzekeringspremie bij enkele maatschappijen gelijk aan die van een pannen dak. Daarnaast heeft een rieten dak (ca. 30cm dik) een veel hogere isolatiewaarde dan een pannen dak.

Een rieten dak heeft ook een gunstig effect op de waarde en de verkoopbaarheid van uw huis. Valt uw huis nu minder op?... met een rieten dak zal het zeker in het oog springen.













Shingeldaken worden ook regelmatig vervangen door een rieten dak. Soms kunnen de shingels blijven zitten en komt het riet er overheen.






Wat hebben wij van u nodig om een foto te bewerken?

- een duidelijke foto
- naam, adres en telefoonnummer
- evt. kunt u extra wensen opgeven zoals bijvoorbeeld: kleur nokvorsten, ander (getoogd) dakkapel

Email uw gegevens en foto naar: foto@vanpannennaarriet.nl

U ontvangt binnen enkele dagen uw foto bewerkt retour. Aansluitend zal een van onze plaatselijke partner-rietdekkers contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden en om eventueel ter plekke te komen kijken voor een vrijblijvend advies.

Zo'n bewerkte foto is ook uiterst handig voor de welstandcommissie.



Kosten: deze bedragen slechts 60,50 per foto incl. 21% btw. Evt. kunnen wij ook uw buitenmuren 'stucen'; dit kost 30,25 per foto extra.

Download hier de VANPANNENNAARRIET.NL flyer...!

WWW.PANNEN-RIET.NL, WWW.PANNENNAARRIET.NL en WWW.VANPANNENNAARRIET.NL zijn een initiatief van Riethandel E. Prosman b.v. © 2010-2015 Riethandel E. Prosman b.v. Gouda/NL. Op al onze leveringen, diensten en adviezen zijn van toepassing onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Gouda. Download hier