BOUWBEURS UTRECHT


Als enige rietleverancier van Nederland namen wij enige jaren geleden deel aan de grootste bouwbeurs van Nederland, te weten die in Utrecht. Voor deze beurs waren wij een samenwerking aangegaan met de Vakfederatie Rietdekkers. Zij zijn ieder jaar tenminste op één beurs aanwezig. Hun opvallende en alom gewaarde stand werd dit maal nog mooier en opvallender door de plaatsing van ons model P110 dakraam in hun demonstratiedak zoals de foto's hieronder duidelijk laten zien.
Tussen al het grote 'geweld' van andere grote bedrijven, vallen de rietdekkers toch altijd weer op. Het rieten dak als puur natuurlijk bouwmateriaal spreekt toch veel mensen aan in deze tijd van natuurlijker en ECHT milieuvriendelijker bouwen.

Aan de reactie van bezoekers en aan het aantal meegenomen folders werd al snel duidelijk dat ook onze dakramen, die speciaal voor rieten daken gemaakt worden, in toenemende mate in de belangstelling staan.

Iedere dag waren er een aantal rietdekkers uit het hoofdbestuur van de Vakfederatie Rietdekkers aanwezig om geïnteresseerden te voorzien van tekst en uitleg. Ook was de heer Henk Horlings (van het facilitair bureau van de Vakfederatie) tijdens de meeste dagen aanwezig om alles nog beter te begeleiden.